Over Ancilla

Ik begeleid projecten van idee naar resultaat, van strategie naar operationeel en van concept naar realiteit. Ik heb de kwaliteiten om mensen mee te nemen en de verandering pragmatisch te organiseren.

Rol: Verbindende, enthousiaste Project/Proces/Risicocoördinator en team Coach. Mijn ultieme uitdaging is het verbeteren van de relatie tussen mens en organisatie. Door ervaring geleerd om problemen direct aan te pakken, met collega’s te delen en samen tot een juiste aanpak te komen.

” Verbindend, besluitvaardig, ondernemend en resultaatgericht” 

Ervaring: Als projectbeheerser en ondersteuner van complexe ruimtelijke projecten zorgt het team voor het stroomlijnen van processen en de raakvlakken daartussen. Zeer brede ervaring in projecten reikend van gebiedsontwikkeling tot wegen en infrastructuur voor openbaar vervoer, zowel in de private als de publieke sector (gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat). Voorbeelden zijn het N201+ project in Noord-Holland, de Noord/Zuidlijn in Amsterdam en het railinfra project ATB vv A2B.

“Wat mijn baan zo leuk maakt, is dat ik kan werken aan zeer verschillende projecten en in uiteenlopende werkgebieden.”

Quote: “De sleutel voor succes ligt in het vertrouwen binnen het team en een goede samenwerking met alle betrokkenen van het project”

2017 Ancilla Verwey, AVE Projectbeheersing 
Actief lid van de Kristal Compagnie Coöperatie